UKK

Mietityttääkö jokin pukuvuokraamon toiminnassa? Olemme koonneet tänne vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta täältä, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot löydät täältä.

Pukuvuokraamo Kostyymi

• Mistä tiedustelen puvun saatavuutta?

Voit ottaa yhteyttä joko puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Löydät yhteystiedot täältä.

 

• Mitkä ovat pukujen vuokrausajat?

Pukujen vuokra-aika on yksi viikko. Pidemmistä vuokrausajoista neuvotellaan erikseen.

• Kuinka paljon puvun vuokraus maksaa?

Vuokrahinnat vaihtelevat asukokonaisuuksien mukaan. Roolipuvut ovat hintahaitarissa 25-35€.

 

• Myyttekö pukuja?

Vuokrapukuja emme myy. Myymme ainoastaan Pilailupuodin pukuja sekä kansallispuvun sukkia ja kenkiä.

 

•  Miten vuokrattu puku toimitetaan?

Pääsääntöisesti asiakas noutaa puvun Kostyymistä. Rooli-, juhla- ja kansallispukuja myös postitetaan. Pilailupuodin tuotteita ei postiteta, vaan asiakas tilaa ne suoraan kotiin Helsingin liikkeestä tai heidän kotisivujen kautta olevasta verkkokaupasta. Verkkokaupasta tilatuista tuotteista voi laittaa toimituksen kohdalle Lahden myymälän, jolloin tuotteet tulevat Kostyymiin, normaalin kuorman mukana, ilman postimaksuja.

 

•  Mitä teen, jos vuokraamani vaate likaantuu?

Kaikki vaatteet pestään Kostyymin toimesta käytön jälkeen. Mikäli puku vaatii pesulapalveluita, veloitetaan kustannus asiakkaalta. Esimerkiksi frakkeja ja kansallispukuja ei pesetetä jokaisen käytön jälkeen, vaan tarvittaessa. Pesulamaksuilla tarkoitetaan lähinnä asiakkaan huolimattomasta käytöstä tai arvaamattomasta toiminnasta aiheutuvia pesulakustannuksia vaatteille, jotka eivät kestä vesipesua.

 

•  Otatteko vastaan vanhoja pukuja?

Kyllä otamme! Erityisen kiinnostuneita olemme kansallispuvuista, frakeista, smokeista, miesten nykyaikaisista hautajaispuvuista, eri vuosikymmenten tyypillisistä puvuista, kengistä, päähineistä ja laukuista. Meille voi tarjota kaikkea sellaista mitä ajattelisit, että ei kannata viedä kirpputoreille. Ei siis liian uutta tämän päivän vaatetta (poissulkien miesten juhlapuvut asusteineen).

 

Pilailupuoti

•  Voiko Pilailupuodin tuotteita tilata Kostyymin myymälästä noudettavaksi?

Kyllä voi! Tilaus hoituu Pilailupuodin verkkokaupan kautta. Voit ilmoittaa toimituspaikaksi Lahden myymälän, niin tuotteet tulevat Kostyymiin. Tilaa tuotteet ajoissa! Nopeaan toimitukseen tämä ei toimi.

 

•  Miten Pilailupuodin tuotteiden tilaus tapahtuu?

Pilailupuodin tuotteet tilataan Pilailupuodin verkkosivuilta. Noutopaikaksi valitaan Kostyymi. Tarkempi ohjeistus Pilailupuodin tuotteiden tilaamiseen löytyy täältä.

 

•  Kuinka nopeasti toimitatte Pilailupuodin tuotteet Lahden myymälään?

Tilauksia Helsinkiin tehdään noin kaksi kertaa kuukaudessa. Toki tilaustarve syntyy asiakkaiden tarpeiden määrästä. Keräämme asiakastilauksia riittävästi, ennen kuin tilaamme ne Lahteen. Mikäli asiakas tarvitsee tilauksen pikaisesti, kehotamme häntä olemaan yhteydessä Helsingin myymälään ja pyytämään heitä postittamaan tuotteet suoraan kotiin. Minimisumma postitettavalle tilaukselle on 15€ ja asiakas maksaa lähetyskulut itse.