Pilailupuoti

Pukuvuokraamo Kostyymissä on rajallinen valikoima Pilailupuodin tuotteita. Saatavilla on erityisesti peruukkeja, hattuja ja asusteita. Valikoima muuttuu sesongin mukaan. Vaatteet ja suuremmat tuote-erät ovat ennakkoon tilattavissa.

Kysele saatavuutta myymälästä ja tilaa tuotteet ajoissa!

Liike toimii noutopisteenä, jonne on mahdollista tilata kaikkia Pilailupuodin tuotteita ilman toimitusmaksuja. Erikseen tilattavat tuotteet toimitetaan liikkeeseen epäsäännöllisin väliajoin muun tavarantoimituksen yhteydessä, joten kiireellisiin tarpeisiin noutopisteen käyttö ei välttämättä sovellu. Tilaus Helsingin varastolle tehdään n. 2 kertaa kuukaudessa.

Nopeaan tarpeeseen:
Varmista tuotteen saatavuus pukuvuokraamo Kostyymistä. Mikäli Kostyymissä sitä ei ole, voit tilata tuotteen suoraan kotiisi (mikäli aika riittää). Pilailupuoti Helsinki lähettää tuotteita Matkahuollon kautta. Minimiostos on tällöin 15€.

Kun olet ajoissa liikkeellä:
Voit kysyä tuotetta Kostyymistä TAI mennä Pilailupuodin verkkokauppaan, tehdä ostoksesi siellä ja kun tulee esille ”toimitustapa” valitse Lahti. Tuotteet tulevat seuraavan kuorman mukana, eikä niistä mene postimaksuja. HUOM! Tilaus tehtävä vähintään 2 viikkoa ennen.